Τρίτη 12 Μαΐου 2009

JAMES - Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη

Oι James, από τα πλέον αγαπητά συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, θα βρεθούν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου, για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Γης.

Με τις 2 εμφανίσεις τους στην Αθήνα τα τελευταία 2 χρόνια να συγκεντρώνουν συνολικά πάνω από 25.000 θεατές(!) και τις αποθεωτικές κριτικές να μιλάνε για “το απόλυτο συναυλιακό συναίσθημα”, η πρώτη εμφάνισή των James στην Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι θα είναι αναμφίβολα ένα από τα μουσικά γεγονότα της χρονιάς για την χώρα μας και ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά events που έχουν γίνει στην συμπρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια.

Tomorrow, Getting Away With It (All Messed Up), She's A Star, Sometimes (Lester Piggott), Senorita, Come Home, Say Something, Laid είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια με την σαγηνευτική φωνή του Tim Booth, που έχουν ακουστεί όσο λίγα στο ελληνικό ραδιόφωνο, από τα 80ς ως σήμερα.


1 σχόλιο:

  1. Από τα πολύ αγαπημένα μου συγκροτήματα ... και ιδίως το Getting Away With It είναι καταπληκτικό κομμάτι που μου φέρνει πάρα πολλές αναμνήσεις...
    http://www.katagelies.gr/katagelies/content/view/455/146/

    ΑπάντησηΔιαγραφή