Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Σταυροδρόμια της ζωής


Υπάρχουν στη ζωή κάποιες μέρες, κάποιες στιγμές που σε οδηγούν σε τόπους και δρόμους πολύ διαφορετικούς από εκεί που είχες φανταστεί. Αποφάσεις και λύσεις που ούτε καν είχες λογαριάσει. Η κατάσταση αυτή περιπλέκεται όταν κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για σένα, για την οικογένειά σου, για τη μορφή που θα έχει η δική σου ζωή. Τι κάνεις; Αντιδράς; Φωνάζεις; Διαμαρτύρεσαι; Ίσως και όλα αυτά μαζί. Στο τέλος όμως συμβιβάζεσαι.

Αφού ο "κλειδοκράτορας" άλλαξε την πορεία του τρένου της ζωής σου, αρχίζεις πλέον να βλέπεις νέες εικόνες, νέους τόπους, καινούργιους φίλους. Πόσες φορές μπορείς στη ζωή σου να κάνεις ΦΙΛΟΥΣ; Στο τέλος θα έχουμε πολλούς γνωστούς. Εδώ και εκεί. Ίσως σε όλο τον κόσμο. Φίλους όμως;

Την ορμή του τρένου της ζωής όμως δεν μπορεί να τη σταματήσει κανένας. Μπορεί να μας αλλάξουν πορεία, αλλά δεν μπορούν να μας ακινητοποιήσουν. Συνεχίζουμε να ΖΟΥΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. Πολυ σωστη την βρισκω την παρατηρηση σου για τους "φιλους".....Οι φιλοι (οι πραγματικουι) μαΛλλον ειναι ελαχιστοι,ενω πολλοι οι λοιποι "φιλοι" που στην τελικη,η σωστη λεξη για να τους ονομασει κανεις ειναι απλως γνωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή