Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

11ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών όλων των κατοίκων και όλων των συλλόγων και φορέων της πόλης μας και όχι μόνο, διοργανώνει στις 15, 16 & 17 Μαΐου 2009 το 11ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής και της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει γυμναστικές δραστηριότητες που αποκλείουν τελείως τον ανταγωνισμό. Είναι μια γιορτή γυμναστικής για όλους, η οποία ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και τις νέες κινητικές αντιλήψεις.

Το φεστιβάλ έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους αθλούμενους απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Για τους παραπάνω λόγους θα είναι τιμή και χαρά μας να σας καλέσουμε στο 11ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο της ΧΑΝΘ.

Διεξαγωγή

Την πρώτη ημέρα, Παρασκευή 15 Μαΐου 18.00 το απόγευμα, θα παρουσιαστούν οι μισές ομάδες. Τη δεύτερη μέρα, Σάββατο 16 Μαΐου, την ίδια ώρα, οι υπόλοιπες ομάδες και το απόγευμα της Κυριακής στις 18.00 οι ομάδες που θα διακριθούν από την αρμόδια Τεχνική Επιτροπή θα συμμετέχουν στο ΓΚΑΛΑ.
Όροι Γυμναστικής

Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες με προγράμματα:

* Ασκήσεις εδάφους-ενόργανης γυμναστικής
* Ρυθμικής γυμναστικής με ή χωρίς όργανα σε συνδυασμό ή μεμονωμένα.
* Αεροβικής γυμναστικής.
* Τζαζ γυμναστική
* Τζαζ χορού.
* Φολκλορικού χορού.
* Μοντέρνου χορού.
* Δημιουργικού χορού.

1 σχόλιο:

  1. Από λάθος που είχε γίνει στο έντυπο του προσκλητηρίου στο post αναγραφόταν σαν χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης το Pale de Sport.

    Ζητώ συγγνώμη για το λάθος, το σωστό είναι το κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή