Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Διαγωνισμός για το λογότυπο των βιολογικών προϊόντων

Τον Ιούλιο του 2010 θα παρουσιαστεί ένα νέο λογότυπο της ΕΕ για βιολογικά προϊόντα για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αντίθεση με το υπάρχον λογότυπο της ΕΕ για βιολογικά προϊόντα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά, η χρήση του νέου λογοτύπου θα είναι υποχρεωτική για όλα τα προσυσκευασμένα βιολογικά προϊόντα, τα οποία προέρχονται από τα 27 κράτη μέλη.
Το νέο λογότυπο θα αποτελεί ένδειξη για τους Ευρωπαίους καταναλωτές ότι το βιολογικό προϊόν έχει επιτύχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο ποιότητας, το οποίο και είναι σταθερό σε ολόκληρη την ΕΕ. Το λογότυπο βεβαιώνει ότι το προϊόν στο οποίο εμφανίζεται είναι βιολογικό- από το αγρόκτημα στο πιάτο σου.

Δώσε νόημα στο νέο λογότυπο! Η απλή συνεισφορά στο κίνημα βιολογικών προϊόντων αποτελεί έναν πολύ καλό λόγο για να υποβάλεις την ψήφο σου για το νέο λογότυπο της ΕΕ για τα βιολογικά προϊόντα. Ορισμένοι υποστηρικτές της βιολογικής γεωργίας πιστεύουν στις βιώσιμες γεωργικές πρακτικές, οι οποίες ωφελούν τη γη και τα έμβια όντα που ζουν σε αυτή. Παράλληλα με την προώθηση της περιβαλλοντικής ποιότητας για τις επερχόμενες γενιές, τα βιολογικά τρόφιμα είναι απλά ωφέλιμα για τη φύση και ωφέλιμα για εσένα!

Ψηφίζοντας το αγαπημένο σου λογότυπο, αναγνωρίζεις τις προσπάθειες περισσοτέρων από 3.400 σπουδαστών σχεδίου από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και η φωνή σου ακούγεται στην Ευρώπη. Εσύ αποφασίζεις!

Για να επιλέξεις το αγαπημένο σου λογότυπο κάνε κλικ ΕΔΩ

πηγή : http://ec.europa.eu/agriculture/organic/logo/competition/competition_el.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου