Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Μπράβο στην Eagean !!

«Αερογέφυρα» της Aegean Airlines από τα νησιά προς την Ακρόπολη


Aegean Airlines παρέχει τη δυνατότητα σε μαθητές των νησιωτικών περιοχών να επισκεφθούν το νέο μουσείο της Ακρόπολης.

Τη δυνατότητα σε χιλιάδες μαθητές των νησιωτικών περιοχών να επισκεφθούν το νέο μουσείο της Ακρόπολης, παρέχει η Aegean Airlines.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Aegean - Κοντά στους Νέους», περισσότεροι από 10.000 μαθητές από 208 διαφορετικά Γυμνάσια της νησιωτικής Ελλάδας, θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα με τους συνοδούς - καθηγητές τους ώστε να επισκεφθούν το νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το πρόγραμμα, εφόσον τύχει της έγκρισης και συνδρομής των αρμοδίων υπουργείων, θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2009 και αφορά όλους τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία σε Κρήτη, Λέσβο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Λήμνο, Μύκονο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Χίο, καθώς και όποια νησιά των άγονων γραμμών προστεθούν στο δίκτυο της AEGEAN, από 1/10/09.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος προϋποθέτει τη συνεργασία των αρμόδιων Υπουργείων και σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη ζητηθεί η έγκριση και πολύτιμη συμβολή του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Μεταφορών ώστε να μη χρεωθούν τα τέλη αεροδρομίων στoυς μαθητές στις συγκεκριμένες πτήσεις, καθώς και του υπουργείου Πολιτισμού .

Πηγή : e-kathemerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου