Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Πράσινη Γιορτή Εθελοντών Δήμου Θέρμης/ Κυριακή 27 Μαΐου 2012 /Φράγμα Θέρμης/Περιβαλλοντικό Πάρκο Ο.Τ.Α


ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΪΟΥ 2012
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ/ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ
11:00 Π.Μ ΕΩΣ 23:00 Μ.Μ

Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας το Φθινόπωρο με κάλεσμα των περιβαλλοντικών οργανώσεων και των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας.  Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα παιδιά δούλεψαν μαζί με τους δασκάλους τους τις περιβαλλοντικές τους εργασίες και τώρα έφθασε η στιγμή της υλοποίησης του στόχου μας.  Την Κυριακή 27 Μαΐου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ σας περιμένουμε στο περιβαλλοντικό πάρκο του συνδέσμου Ο.Τ.Α. στο Φράγμα της Θέρμης.

Το πρωί με θεατρικά δρώμενα των νηπιαγωγείων. Το απόγευμα με θεατρικά δρώμενα των δημοτικών.  Το μεσημέρι θα δούμε μικρές ταινίες από βραβευμένες ομάδες παιδιών στα πλαίσια των περιβαλλοντικών εργασιών, ταινίες για την κομποστοποίηση, σποτάκια με θέμα save the planet, ταινία με το μεγάλο κατόρθωμα του Ελληνα πρωταθλητή Κανέλλου Κανελόπουλου που πριν από 24 χρόνια πέταξε με ειδικό αεροπλάνο ποδηλατώντας από την Κρήτη στη Σαντορίνη και πολλά άλλα. 

Το απόγευμα φέρτε τα ποδήλατά σας για ποδηλατάδα στους ήσυχους δρόμους γύρω από το πάρκο.  Αν θέλετε ομάδα παιδιών θα ξεκινήσει από το Τριάδι γύρω στις 6,πηγαίνετε να τους βρείτε και να έρθετε μαζί τους (ελάτε σε επαφή με τον δάσκαλο κ. Γαβριηλίδη Δημήτρη στο τηλ. 6944142343 ) Το βράδυ ελάτε να παρακολουθήσετε τη Σελήνη, τον Κρόνο , την Αφροδίτη και άλλα αστέρια με τα τηλεσκόπια του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας.

Και μην ξεχάσετε για το μεσημέρι να φέρετε τα κεφτεδάκια σας και τα χαλάκια σας για να κάνετε πικ-νικ στο χώρο του πάρκου. Ετσι ... για να νιώσετε την επαφή με την φύση.
Ομάδα περιβάλλοντος και οικολογίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου