Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Μαζί με τον αετό πετάξτε και τα τσιγάρα σας

Μαζί με τον αετό πετάξτε και τα τσιγάρα σας. Αυτός ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Θέρμης με την ΜΚΟ Nosmoke.gr την Καθαρά Δευτέρα στο Φράγμα της Θέρμης.

Εθελοντές και εθελόντριες της ΜΚΟ Nosmoke.gr μοίρασαν μηνύματα ζωής για την υγεία. Σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλειο Νεολαίας του Δήμου Θέρμης μοιράστηκε έντυπο υλικό και CDs με στόχο την μείωση του καπνίσματος. Παρόλο που το κρύο ήταν τσουχτερό οι μικροί εθελοντές από νωρίς ήταν έτοιμοι και στην αρχή γεμάτοι αγωνία άρχισαν να προσεγγίζουν τους παρευρισκόμενους. Οι αντιδράσεις του κόσμου ποικίλες. Πολλοί ήταν αυτοί αντάλλαξαν τα τσιγάρα τους με το CD που περιείχε το αντικαπνιστικό τραγούδι "Σε κάνει σκλάβο", άλλοι θεώρησαν ότι η οικονομική κρίση δεν τους επιτρέπει να δώσουν ούτε ένα τσιγάρο, αλλά όλοι συμφώνησαν ότι οι προηγούμενες γενειές δεν είχαν τη γνώση και την υποστήριξη να αποφύγουν τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος, κάτι που πρέπει να αναδείξουμε ώστε να απομακρύνουμε τα παιδιά μας από αυτή τη βλαβερή για την υγεία μας συνήθεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν περίπου 2500 φυλλάδια και 500 CDs ενώ ήταν ήταν πάρα πολλοί αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για την MKO Nosmoke.gr και να γίνουν μέλη της.









Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Καθαρά Δευτέρα στη Θέρμη με το Nosmoke.gr


Την Καθαρά Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η ΜΚΟ Nosmoke.gr και ο Δήμος Θέρμης (Θεσσαλονίκη) συνδιοργανώνουν αντικαπνιστική δράση στο Φράγμα της Θέρμης. Μαζί με τον χαρταετό και τις παραδοσιακές λιχουδιές του Δήμου Θέρμης, εθελοντές θα μοιράσουν μηνύματα ζωής. Πάρε την παρέα σου και ελάτε να περάσουμε όλοι μαζί τα φετινά κούλουμα. Κι όποιοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ενεργά στην εκδήλωση επικοινωνήστε αν θέλετε με το παράρτημα Nosmoke.gr στη Θεσσαλονίκη: