Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Η Αληθινή ιστορία ενός ατυχήματος …

Μαμά βγήκα με τους φίλους μου. Πήγα σε ένα πάρτυ και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει, να μην πιω αλκοόλ. Μου είχες ζητήσει να μην πιω επειδή θα έπρεπε να οδηγήσω μετά, έτσι ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν περήφανη για μένα, γιατί είχα ακούσει αυτό που τόσο γλυκά με είχες συμβουλεύσει πριν φύγω, να μην πιω αν πρέπει να οδηγήσω, σε αντίθεση με αυτό που έλεγαν οι φίλοι μου, Έκανα τη σωστή επιλογή! Η συμβουλή σου ήταν η σωστή.

Όταν το πάρτυ τελείωσε όλοι μπήκαν στα αυτοκίνητά τους χωρίς να είναι σε θέση να οδηγήσουν. Εγώ πήρα το αμάξι μου. Ήμουν σίγουρη ότι ήμουν καθαρή. Δεν μπορούσα να φανταστώ μαμά αυτό που με περίμενε ….. Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω έναν αστυνομικό να λέει «το παιδί που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν μεθυσμένο». Μαμά η φωνή του ακούγεται τόσο μακρινή. Το αίμα μου είναι παντού στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην κλάψω. Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι αυτή η κοπέλα δεν θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε καν φανταστεί όταν έτρεχε τόσο πολύ. Στο τέλος, αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ τώρα πρέπει να πεθάνω. Γιατί το κάνουν αυτό μαμά; Αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές; Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια. Πες στην αδελφή μου να μην φοβηθεί, στον μπαμπά να είναι δυνατός. Κάποιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αν θα οδηγούσε. Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ, τώρα να ήμουν ζωντανή ….. Η ανάσα μου γίνεται όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμά ….. Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη. Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω μαμά …. και να σου πω πόσο σε αγαπάω .. Σε αγαπάω μαμά …. αντίο …

Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν από μια δημοσιογράφο που ήταν παρούσα σε ένα δυστύχημα. Η κοπέλα πέθαινε ψιθύριζε αυτές τις λέξεις και η δημοσιογράφος τις έγραφε σοκαρισμένη. Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια Αλκοόλ.

Facebook group : ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΠΟΤΕ!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Η ζωή αρχίζει μετά την δουλειά...

Ένα άτομο γυρίζει σπίτι από την εργασία αργά, κουρασμένος και εκνευρισμένος, για να βρει τον πέντε ετών γιο του να τον περιμένει στην πόρτα.

ΓΙΟΣ: «Μπαμπά, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;»
DAD: «Ναι βεβαίως , τι είναι;»
ΓΙΟΣ: «Μπαμπάς, πόσα παίρνεις στη μια ώρα;»
DAD: «Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά.Γιατί ρωτάς ένα τέτοιο πράγμα;» ρώτησε θυμωμένα.
ΓΙΟΣ: «Θέλω ακριβώς να ξέρω. Παρακαλώ πες μου, πόσα παίρνεις στη μια ώρα;»
DAD: «Εάν πρέπει να ξέρεις παίρνω $50 την ώρα.»
ΓΙΟΣ: «Ωχ, απάντησε το παιδί, με το κεφάλι του κάτω.
ΓΙΟΣ: «Μπαμπά σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις $25;»

Ο πατέρας εξαγριωμένος, «εάν ο μόνος λόγος που εσύ ρώτησες είναι, ώστε να δανειστείς κάποια χρήματα για να αγοράσεις ένα ανόητο παιχνίδι ή κάποιες άλλες αηδίες, τότε να πας κατ'ευθείαν στο δωμάτιό σου και στο κρεβάτι σου. Σκέψου γιατί είσαι τόσο εγωιστής . Δεν εργάζομαι σκληρά καθημερινά για τέτοιες παιδαριώδεις επιπολαιότητες.» Το μικρό παιδί πήγε ήσυχα στο δωμάτιό του και έκλεισε την πόρτα. Ο μπαμπάς κάθισε σκεπτόμενος την ερώτηση του παιδιού και νευρίαζε περισσότερο. Πώς τόλμησε να υποβάλλει τέτοια ερώτηση για να πάρει μόνο κάποια χρήματα;
Μετά από μια περίπου ώρα, ο μπαμπάς είχε ηρεμήσει και είχε αρχίσει να σκέφτεται:
Ίσως είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να αγοράσει ο μικρός με τα $25.00 και δεν ζητάει χρήματα πολύ συχνά. Πήγε στην πόρτα του δωματίου του παιδιού και άνοιξε την πόρτα.

«Κοιμάσαι γιε μου;» Ρώτησε.

«Δεν κοιμάμαι » απάντησε το αγόρι.

«Σκεφτόμουν ,ότι ίσως ήμουν πάρα πολύ σκληρός μαζί σου νωρίτερα» είπε ο μπαμπάς.
«Ήταν μια μεγάλη ημέρα και έβγαλα την κούραση μου σε σένα. Εδώ είναι τα $25 που μου ζήτησες .»
Το παιδί έτρεξε κατ' ευθείαν επάνω του χαμογελώντας .

«Σε ευχαριστώ μπαμπά!» φώναξε.

Κατόπιν, πάει στο μαξιλάρι του και βγάζει από κάτω κάποια τσαλακωμένα χρήματα. Ο πατέρας μόλις βλέπει ότι το παιδί έχει ήδη κάποια χρήματα, αρχίζει να νευριάζει. Το μικρό παιδί αρχίζει να μετράει σιγά τα χρήματά του, και κοιτάζει τον μπαμπά του.

«Γιατί θέλεις περισσότερα χρήματα εφόσον έχεις ήδη μερικά;» ο πατέρας του γκρινιάζει .

«Επειδή δεν είχα αρκετά, αλλά τώρα έχω,» το μικρό παιδί απάντησε.

«Μπαμπά, έχω $50 τώρα. Μπορώ να αγοράσω μια ώρα του χρόνου σου; Σε παρακαλώ έλα νωρίς αύριο σπίτι . Θα ήθελα πολύ να φάμε μαζί.»

Ο πατέρας συντρίφθηκε. Αγκάλιασε τον μικρό γιο του και ικέτευσε για τη συγχώρεσή του.
Είναι ακριβώς μια σύντομη υπενθύμιση σε όλους σας που εργάζεστε τόσο σκληρά στη ζωή. Δεν πρέπει να αφήσουμε το χρόνο να περνάει από τα χέρια μας χωρίς να περνάμε χρόνο με εκείνους που πραγματικά σημαίνουν κάτι για εμάς ,εκείνους που είναι κοντά στις καρδιές μας. Θυμηθείτε να μοιραστείτε εκείνη την αξία $50 του χρόνου σας με κάποιους που αγαπάτε.
"Εάν πεθάνουμε αύριο, η επιχείρηση για την οποία εργαζόμαστε θα μπορέσει εύκολα να μας αντικαταστήσει μέσα σε λίγες ώρες . Αλλά η οικογένεια & οι φίλοι που αφήνουμε πίσω θα αισθανθούν την απώλεια για το υπόλοιπο των ζωών τους. "

μου το θύμισε ο φίλος μου ο Christos.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.

Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά.

Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα. Οι κούνιες ήταν φτιαγμένα από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες. Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια. Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση. Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει. Τότε δεν υπήρχαν κινητά.

Σπάγαμε τα κόκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους» Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα. Δεν υπήρχε κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε. Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι.

Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους.. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία. Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα. Χάσαμε χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση.

Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν. Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι. Τι φρίκη! Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντιηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ.. Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε.

Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί...

'Ενα κείμενο που έχει δημοσιευτεί πολλές φορές και από πολλές πηγές. Ένα κείμενο όμως που "λέει" πολλά.


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η μεγαλύτερη σύνοδος κορυφής για το κλίμα

Στη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα σύνοδο κορυφής για το κλίμα, εκατό ηγέτες συναντώνται την Τρίτη στην έδρα του ΟΗΕ σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν τις διαφωνίες ενόψει της κρίσιμης συνόδου της Κοπεγχάγης το Δεκέμβριο.

Η προσοχή στράφηκε κυρίως στην πρώτη ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στα Ηνωμένα Έθνη, κατά την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε «αποφασισμένος για δράση».

«Η απειλή της κλιματικής αλλαγής είναι πολύ σοβαρή, είναι επείγουσα και συνεχίζει να μεγαλώνει» είπε ο Ομπάμα προκαλώντας χειροκροτήματα. «Και ο χρόνος που έχουμε για να αντιστρέψουμε την παλίρροια τελειώνει» συνέχισε.

Ανέφερε ότι οι ΗΠΑ διπλασιάζουν την εγκατεστημένη ισχύ ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε τρία χρόνια, σχεδιάζουν υπεράκτια αιολικά πάρκα και επενδύουν δισεκατομμύρια για τεχνολογίες κατακράτησης του άνθρακα από τα εργοστάσια ορυκτών καυσίμων.

Η ΕΕ επιθυμεί αντίθετα να διατηρήσει τα συστήματα του Κιότο και έχει υποσχεθεί μείωση των εκπομπών κατά τουλάχιστον 20% έως το 2020.

Στόχος της συμφωνίας είναι να αποτρέψει άνοδο της θερμοκρασίας πάνω δύο βαθμούς Κελσίου έως το 2050.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Για τους φίλους από το facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρήση του facebook. Είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και όχι ένα site για σαχλοπαιχνιδάκια και χαζά quiz.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο μαθητής έχει πάντα ΔΙΚΙΟ..!



  1. Ο μαθητής έχει ΔΙΚΙΟ..!
  2. Ο μαθητής έχει πάντα ΔΙΚΙΟ..!
  3. Σε περίπτωση που ο μαθητής έχει "άδικο" ισχύουν τα άρθρα 1 και 2..!
  4. Ο μαθητής δεν χαζεύει... συλλογίζεται..!
  5. Ο μαθητής δεν κοιμάται... αναπαύεται..!
  6. Ο μαθητής δεν διαβάζει περιοδικά στην τάξη... ενημερώνεται..!
  7. Ο μαθητής δεν πάει για καφέ... κάνει δημόσιες σχέσεις..!
  8. Ο μαθητής αξίζει σεβασμό... γιατί δεν πληρώνεται σαν τους καθηγητές..!
  9. Ο μαθητής δεν κάνει κοπάνες... αναπαύεται προσωρινά..!
  10. Ο μαθητής δεν νοιάζεται για τους βαθμούς... αλλά για την γνώση..!
  11. Δεν φταίει ο μαθητής για την φασαρία... ο καθηγητής δεν εμπνέει..!
  12. Ο μαθητής δεν κάνει σκονάκια... κρατάει σημειώσεις..!
  13. Ο μαθητής δεν αντιγράφει... συμβουλεύεται τον διπλανό του..!
  14. Ο μαθητής δεν αργείτο πρωί... κερδίζει χρόνο ανάπαυσης..!
  15. Ο μαθητής δεν ζωγραφίζει στο θρανίο... ελευθερώνει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες..!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ταξίδι στο χρόνο ...


Ένα ταξίδι στο χρόνο για θυμηθούν οι "νέοι" και να μάθουν τα παιδιά.

Κάνε κλικ εδώ ή στη εικόνα. Θα ανοίξει ένα αρχείο pdf.

Καλή διασκέδαση.


Ευχαριστώ την Φώφη που μου την ταχυδρόμηση.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Οι γυναίκες νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα, αλλά ένα λεπτό...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!



Μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλουθα θέματα:

  1. Σιωπή, Το Τελικό Σύνορο: Εκεί που Καμία Γυναίκα Δεν Έχει Ξαναπάει
  2. Η ανεξερεύνητη Πλευρά των Τραπεζικών Συναλλαγών: Καταθέσεις
  3. Πάρτυ: Χωρίς Καινούρια Ρούχα
  4. Διαχείριση Ανδρών: Οι μικροκαυγάδες μπορούν να περιμένουν για μετά το τέλος του αγώνα.
  5. Τουαλέτα Ι: Και οι άνδρες χρειάζονται χώρο στην τουαλέτα
  6. Τουαλέτα ΙΙ: Το ξυραφάκι του είναι δικό του
  7. Επικοινωνία Ι: Δάκρυα - Το τελευταίο καταφύγιο, όχι το πρώτο
  8. Επικοινωνία ΙΙ: Σκέψη πριν την ομιλία
  9. Επικοινωνία ΙΙΙ: Πώς να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς γκρίνια
  10. Ασφαλής οδήγηση: Ένα προσόν που ΜΠΟΡΕΙΣ να αποκτήσεις
  11. Τηλέφωνο: Πώς να το κλείσεις
  12. Εισαγωγή στο παρκάρισμα
  13. Παρκάρισμα για προχωρημένες: Με την όπισθεν
  14. Μαγειρική Ι: Αγοράζω πατάτες, αυγά και λάδι
  15. Μαγειρική ΙΙ: Πώς να μην επιβάλλεις τη δίαιτά σου στους άλλους ανθρώπους
  16. Κοπλιμέντα: Να τα δέχεσαι με ευγένεια
  17. Χορός: Γιατί στους άντρες δεν αρέσει
  18. Κλασική Υπόδυση: Να φοράς παπούτσια που ήδη έχεις
  19. Σκόνη στο σπίτι: Μια άκακη φυσική ουσία που μόνο οι γυναίκες προσέχουν
  20. Ενοποίηση της μπουγάδας: Πώς να τα πλένεις όλα μαζί
  21. Λάδι και Βενζίνη: Το αυτοκίνητό σου χρειάζεται και τα δύο
Ευχαριστώ τον Αντώνη για το κείμενο

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Απογευματινά μαθήματα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ !

Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας των μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.


Απογευματινά μαθήματα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ . Έναρξη αυτόν τον μήνα!

  1. Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides.
  2. Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
  3. Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.
  4. Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.
  5. Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερό σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση..
  6. Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση.
  7. Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας. Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα.
  8. Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται. Αληθινές μαρτυρίες.
  9. Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; Προσομοίωση οδήγησης.
  10. Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί.
  11. Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.
  12. Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις.
Ευχαριστώ τον Αντώνη για το κείμενο

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτός τι φταίει ;

Ο κ. Δ. Κρανιάς τι φταίει; Ο καψερός πρέπει να έχει το απόλυτο ρεκόρ. Βουλευτής για μία ημέρα. Με το 1/30 της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης δεν νομίζω να έβγαλε ούτε τα κεράσματα. Εγώ πάντως του εύχομαι καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Δάσκαλοι και Καθηγητές στις θέσεις τους


Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία.


Εντάξει, μη τρομάζετε, δεν επιστρέφουν τα παιδιά ακόμη στα θρανία. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές γυρίζουν στις δουλειές τους.
Καλή αρχή